„Aston Martin” patenkinti dėl 2021 m. variklių planų

0

„Aston Martin” išlieka susidomėję galimybe tapti Formulės 1 variklių tiekėju, po to kai buvo paskelbti planai dėl jėgos agregatų specifikacijų 2021 m.

FIA susitiko su dabartiniais variklių gamintojais ir potencialiais tiekėjais, tarp kurių buvo „Aston Martin” ir pristatė savo planus dėl 2021 m. variklių.

Reklama

Automobilių gamintojas yra matomas kaip „Red Bull” komandos variklių tiekėjas, o ši F1 komanda jau dabar turi ryšių su potencialiu variklių gamintoju ir 2018 metais ekipa turėtų vadintis „Aston Martin Red Bull Racing”.

Britiškų automobilių gamintojas jau dabar yra prisiviliojęs keletą inžinierių susijusių su Formule 1, o kompanijos vadovas Andy Palmeris yra patenkintas ankstyvais planais, tačiau išlieka svarbus klausimas dėl išlaidų, kas ir lemtų galutinį sprendimą jungtis prie rikiuotės.

„Mūsų kompanija dalyvavo paskutiniame FIA susitikime ir buvo aktyviai įtraukta į pasiūlymų teikimą apie galimus sprendimus”, – sakė Andy Palmeris.

„Mes esame patenkinti keliu, kuris yra pasirinktas ir tęsime tyrimus dėl potencialaus „Aston Martin” prisijungimo prie F1 2021 m.”

„Pagrindinis akcentas išlieka kaip bus kontroliuojamos išlaidos, kad nepriklausomo gamintojo prisijungimas būtų įmanomas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia