AMuS: C. Leclercas turi sutartį su „Ferrari“

2
charles leclerc ferrari

„Ferrari“ yra įsipareigoję – tokia pirmoji antraštė puikavosi Auto Motor und Sport portale, nes teigiama, kad miręs ekipos prezidentas jau buvo susitaręs su Charles Leclercu.

Pasak vokiečių portalo publikacijos, C. Leclercas jau turi sutartį su italų komanda 2019 metų sezonui, kurią pasirašė dar esant gyvam Sergio Marchionne.

Reklama

S. Marchionne mirė liepos mėnesį, o jį pakeitė Louis Camilleri. Teigiama, kad pastarasis nori komandoje matyti Kimi Raikkoneną.

Kalbėdamas su žiniasklaida penktadienį, jis sakė, kad sprendimas dar nėra priimtas ir vos tik tai bus padaryta, žiniasklaida apie tai sužinos.

Tačiau remiantis AMuS informacija, sprendimas jau yra priimtas ir yra kontraktas, tačiau ne tas, kurio nori L. Camilleri.

„Ferrari“ dabar turi nuspręsti ar atmesti su monakiečiu pasirašytą kontraktą ar išsiskirti su K. Raikkonenu. C. Leclerco agentas yra Nicolas Todtas, kuris yra FIA prezidento Jeano Todto sūnus ir atsisakant kontrakto italams gali kilti sunkumų.

Pasak Autosport, „Ferrari“ nusprendė patenkinti planą, kurio siekė buvęs komandos prezidentas S. Marchionne.

Paklausus K. Raikkoneno apie ateitį, jis atsakė: „Nežinau. Kažkuriuo metu tai įvyks. Turiu tikėtis visų įmanomų sprendimų. To jau esu išmokęs per paskutinius keletą metų.“

C. Leclercas sakė, kad vis dar laukia sprendimo. Jeigu monakietis atsidurtų šalia Sebastiano Vettelio, K. Raikkonenas greičiausiai baigtų karjerą Formulėje 1. Į C. Leclerco vietą „Sauber“ komandoje sėstų Antonio Giovinazzi.

Tačiau jeigu italai sugalvotų išlaikyti K. Raikkoneną, tada greičiausiai C. Leclercas taptų komandos draugu su Kevinu Magnussenu „Haas“ ekipoje.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. noretusi naujo kraujo….Kimi viskas OK…bet visiems ateina laikas…nu suvaziuos dar dvi ar vienas lenktynes jis gerai siemet…bet….

    • Jei Kimi ir Alonso out, belieka 2 cempionai – Hamiltonas ir Vettelis. Biski liudnai atrodo 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia