Alonso startuos Kinijos GP (papildyta)

2
@bookies.com

[media-credit name=”@bookies.com” align=”aligncenter” width=”583″]2015 F1 Pre Season Test 1 - Day 1 Circuito de Jerez, Jerez, Spain. Friday 20 February 2015. Fernando Alonso, McLaren, in the garage. World Copyright: Alastair Staley/LAT Photographic. ref: Digital Image _79P3465[/media-credit]

Po pirmųjų treniruočių patikrinus Fernando Alonso sveikatą buvo paskelba, kad jam leidžiama startuoti Kinijos GP

Reklama

Šiandien anksti ryte Lietuvos laiku įvyko pirmieji važiavimai Kinijoje, iškart po jų buvo patikrinta Fernando Alonso fizinė būklė. Patikrinimo metu buvo nustatyta, kad Alonso pilnai pasirengęs startuoti visuose kituose Kinijoje vyksiančiuose važiavimuose savaitgalio metu.

Tai labai džiugi žinia McLaren ekipai.

Priminsime, kad Fernando patyrė šiurpią avariją Australijos GP metu, nors iškart po incidento Alonso sakė besijaučiantis gerai, vėliau buvo nustatyti sveikatos sutrikimai, ko pasekoje jam buvo uždrausta dalyvauti Bahreino GP.

Papildyta:

Po važiavimų pakalbintas Fernando, pasakė, kad jaučia skausmą vairuodamas, tačiau yra laimingas grįžęs i bolidą:”Viskas buvo gerai. Žinoma man labai trūko to jausmo, kai esi automobilyje. Aš myliu savo darbą ir myliu patį lenktyniavimą. Deja jaučiu truputį skausmo, tai neturėtų kelti nuostabos, visgi šonkauliai dar yra šiek tiek pažeisti, o čia yra trasa, kuri pasižymi labai ilgais dešiniaisiais posūkiais. Bet skausmas yra pakeliamas ir svarbiausia nėra jokios rizikos man lenktyniaujant patirti naujų tramų.

Šiandien buvo ypatingai svarbu būti automobilyje ir apsukti bent kažkiek ratų, nes rytoj žadamas lietus, tad tai ko gero vienintelė proga pavažiuoti sausoje trasoje prieš lenktynes Sekmadienį. Rezultatai mus džiugina, reikia rasti dar truputį greičio, kad būtume konkurencingesni nei šiandien, tad šiandien turime dar padirbėti.”

 

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia