„Alfa Romeo Sauber“ pristatė savo bolidą ir naujus rėmėjus (galerija)

8
Alfa Romeo Sauber C37

„Alfa Romeo Sauber“ komanda šiandien oficialiai pristatė savo 2018 metų bolidą, kuriuo varžysim Formulės 1 čempionate.

Dar kiek prieš pristatymą „Sauber“ paskelbė apie naujuosius komandos partnerius. Pirmasis naujas rėmėjas – „Richard Mille“ kompanija, kuri gamina aukščiausios klasės laikrodžius.

Reklama

Akinių ir aksesuarų gamintojas „Carrera“ taip pat buvo paskelbtas oficialiu komandos rėmėju. O prieš pat bolido pristatymą buvo paskelbta ir naujausias ekipos rėmėjas – sporte puikiai atpažįstamas aprangos gamintojas „Kappa“. Ir naujausiu kol kas žinomu rėmėju tapo „Claro“, kuri yra didžiausia telekomunikacijų kompanija Pietų Amerikoje.

Panašu, kad „Sauber“ ir „Alfa Romeo“ bendradarbiavimas suteikė daugiau pasitikėjimo rėmėjams, kurie prisideda prie ekipos rėmimo. Dar praėjusiais metais šveicarų ekipos biudžetas buvo itin ribotas, o dėl nuolatinių finansinių sunkumų rėmėjų logotipų beveik neturėjo.

Komanda dar prieš numatytą pristatymą (13:30) išplatino nuotrauką, kurioje matomas naujasis C37 bolidas.

Palyginus šių metų bolidą ir 2018 metų kūrinį, didžiausi pasikeitimai matomi bolido dažyme ir ties centrinėmis oro paėmimo angomis. „Sauber“ bolido oro paėmimo angų aerodinamika šiek tiek primena „Red Bull“ bolidą.

Ryškiausiai matomas naujasis ir pagrindinis šveicarų partneris – „Alfa Romeo“ kompanijos logotipas.

„Halo“ įrenginys kol kas atrodo labiausiai aerodinamiškai ištobulintas ir matomi papildomi sparnai viršuje, kad pagerinti oro tėkmę. Galinis difuzorius yra labai panašus į praėjusių metų „Ferrari“ naudotą, tik kiek mažiau aštresniais galais.

Įdomus sprendimas matomas ir bolido nosyje – iškart už nosies galo iš abiejų šonų matomos „šnervės“. Virš lenktynininko galvos, turbo kompresoriaus ir kitų komponentų aušinimo išskirstytos į keturis sektorius, kad vėdinimas būtų kuo efektyvesnis.

Žiūrint į visą bolidą bendrai, matomas nemenkas „Alfa Romeo Sauber“ komandos patobulėjimas, bent jau žiūrint į pirminį aerodinamikos paketą ir lyginant jį su 2016 metais.

Nuotraukų galerija

Reklama

8 Komentarai (-ų)

  1. gražus bolidas, bet virs piloto galvos oro paėmimas net į 4 dalis padalintas. įdomus reikalas. o šiaip tikrai žiūrisi gerai 🙂

  2. Halo – nematau problemos. Paziurekite 2014 metu atrodo sezono nosis…greitai suprasite kad ne taip dar bjauroja tas Halo masina…2019 isvis pamirsite…be to tai dar tobulins…
    Man i akis krityo iskart „pantonai” ale Ferrari, bet lyg i dvi dalis padalinta….aisku tai nereiskia kad iskart +1 sek rate 🙂 bet vizualiai kazkas matosi skirtingo 🙂
    Anyway….nauja viltis Sauberiui, naujas vadovas, gal geras Lego sudeliotas gavosi…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia