„Red Bull“ pristatė 2018 metų bolidą (galerija)

6
red bull rb14

„Red Bull“ tapo trečiąja ekipa, kuri oficialiai pristatė savo 2018 metų bolidą. Komandos bolidą 2018 metais pilotuos Danielis Ricciardo ir Maxas Verstappenas.

Naujasis „Red Bull“ bolidas atrodo kardinaliai pasikeitęs – naujas dažymas ir nauja dominuojanti spalva. Tačiau pati komanda rašo, kad tai nėra galutinis dažymo sprendimas ir tą, kurį jie naudos bandymų metu Barselonoje atskleis kitą savaitę. Bet mėlynos spalvos figūros po dažais turėtų išlikti.

Reklama

Dar 2015 metais „Red Bull“ komanda yra padariusi tą patį su savo bolidu per pristatymą. Tada jie savo bolidą aprengė kamufliažo spalvomis ir jas pakeitė tik prieš pirmąjį etapą Australijoje.

Artimiausiu metų naująjį kūrinį išbandys Danielis Ricciardo, kuris išnaudos filmavimo dieną pirmiesiems bandymams Silverstone trasoje ir nuvažiuos 100 kilometrų.

Britų komandos bolidą puošia ir pagrindinio rėmėjo „Aston Martin“ logotipai, kurie šiemet yra didesni ir labiau matomi.

„Halo“ galvos apsaugos priemonė atrodo labiau išdirbta nei kol kas pristatytų konkurentų versijos. „Red Bull“ komandos versija atrodo labiau užmaskuota ir turi daugiau anglies pluošto apdengimo, kuris turėtų šiek tiek pagerinti oro tėkmę.

Naujovės matomos ir ties šoninėmis bolido oro paėmimo angomis – pridėti papildomi sparneliai virš jų, kurie orą nukreipia į bolido galinę dalį. Lyginant su praėjusių metų bolidu, ši vieta yra kardinaliai pakeista ir iš pirmo žvilgsnio atrodo itin sudėtinga.

Nuotraukų galerija

Reklama

6 Komentarai (-ų)

    • Na sunku pasakyt, bet is to vaizdo iraso, atrodo, kad tikrai taip 🙂 Bet neaisku kokie filtrai ant mikrofono. Jei su ta pacia kamera nufilmuotu pora bolidu, butu aiskiau tada 😀

  1. dėl variklio tai šiemet bus mikrofonai spec tv žiūrovam. O šiaip tas maskuojantis dažymas labai sunkina galimybes kažką pamatyt, bet bardgebordai kažkaip panašiai kopijuoti kaip pernai pas ferrari buvo

    • tai snekejo kazkas, kad Ferrari tuo pantonu gaubtus bandys kopijuoti daug kas, sezono metu tik buvo sunku jau kopinti

    • Aha, bet sitie red buliu siek tiek kitokie. O sake, kad kopijuos ferrari, nes efektyvus vedinimas gaunasi, del to, kad radiatoriai kazkaip kitaip pastatyti ten buna

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia