Abejojama ar Pascalis Wehrleinas praleidžia GP dėl fizinio pasirengimo

0
@Formula1 lenktyniauti gali
@PascalWehrleinF1

Pirmosiose sezono lenktynėse vykusiose Australijos GP Pascalis Wehrleinas nedalyvavo, nes jis sakėsi esąs nepasiruošęs fiziškai sėkmingai įveikti visą lenktynių distanciją.

Dabar ir vėl komanda pranešė, kad Kinijoje jų bolidą vairuos Antonio Giovinazzi, kuris sėkmingai pasirodė Australijoje.

Reklama

Taip pat nurodoma ta pati priežastis – vienok Pascalio fizinė forma yra per prasta po „Race of Champions” įvykusios avarijos, kurioje Wehrleinas susižalojo nugarą.

Užsienio spaudos žurnalistai jau pradėjo garsiai svarstyti, ar gali būti tai tiesa, o gal tai kažkas daugiau? Visgi vokietis nuo Australijos etapo galėjo be perstojo treniruotis 2 savaites.

Kai kurie žurnalistai netgi išsakė abejonę, ar Pascalis neturės užleisti vietos jaunajam italų sportininkui ir Bahreino etapą, kuris vyks vos po savaitės po Kinijos lenktynių, o gal net ir nedalyvaus Rusijos GP dar po dviejų savaičių. Tiesa, kaip skelbia komanda, Pascalis savanoriškai atsisako dalyvauti lenktynėse, tačiau pageidauja dalyvauti penktadienio treniruotėse.

Kaip bebūtų, linkime Antonio sėkmės pavaduojant vokietį lenktynėse, o Pascaliui – kuo skubiau grįžti į sau priklausančią lenktynininko vietą.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia