A. Markelovas pirmą kartą dalyvaus oficialiuose F1 bandymuose su „Renault“

0
Renault lenktynininkai

Artemas Markelovas gavo šansą pirmą kartą sėsti prie naujausio Formulės 1 bolido vairo, jis dalyvaus oficialiuose bandymuose su „Renault“ po lenktynių Vengrijoje.

Rusas, kuris šiuo metu Formulės 2 čempionate kovoja dėl titulo su „Russian Time“ ekipa, 2018 metais prisijungė prie „Renault“, kaip atsarginis lenktynininkas. Jis yra vairavęs 2016 metų specifikacijos „Renault“ bolidą Prancūzijos trasoje, tačiau bandymai Vengrijoje bus pirmasis jo debiutas naujausiame F1 bolide.

Reklama

„Renault“ patvirtino savo sudėtį, kuri važiuos bandymų metu. Kitą antradienį Nico Hulkenbergas vairuos savo komandos bolidą, su kuriuo iškovojo geriausią asmeninį rezultatą – penktą vietą Vokietijoje. Trečiadienį bandymus tęs A. Markelovas.

Devynios iš dešimties komandų po lenktynių Vengrijoje ten ir pasiliks. „Haas“ komanda nusprendė nedalyvauti, nes turi surinkę daug duomenų iš „Pirelli“ bandymų Silverstone ir bandys labiau padirbėti savo bazėje.

„Force India“ jau yra paskelbusi, kad jų bolidą pirmą dieną vairuos Nicolas Latiffi, o antrąją dieną Nikita Mazepinas.

Antrieji sezoniniai bandymai vyks liepos 31 ir rugpjūčio 1 dienomis Hungaroringe ir po to prasidės dviejų savaičių atostogos.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia