A. Hamiltonas: Lewisas žlugdo kitus lenktynininkus

0
@thestar.com

Daugelis mūsų laukia ir spėlioja kaip atrodys naujasis Lewiso Hamiltono komandos draugas, tačiau vienas žiūrovas mano, kad kova jau yra laimėta.

Anthonis Hamiltonas, Lewiso Hamiltono tėtis, yra matęs nemažai ateinančių ir greit išeinančių pilotų, tokių kaip Fernando Alonso, Heikkis Kovalainenas, Jensonas Buttonas ar Nico Rosbergas, trys iš jų vienaip ar kitaip tapo pasaulio čempionais. Dabar didžiausiu brito konkurentu taps naujokas – Valtteri Bottas. Anthonis Hamiltonas sako, kad suomis bus nepavydėtinoje padėtyje.

Reklama

„Lewisas tiki, kad jis yra nenugalimas ir jis toks yra. Pasitaikius gerai dienai jo niekas negali nugalėti, todėl jis nėra nustebęs, kad kai kuriems pilotams sunku išlikti šalia jo.”

„Mano asmenine nuomone, tie kas kovoja prieš Lewisą, iš tiesų turėtų būti susiplanavę savo karjerą iš anksto. Nes jis yra karjerų žlugdytojas. Lewisas žlugdo lenktynininkus.”

„Jis palenda tau po oda, nes jis velniškai greitas, o tu negali suprasti kaip jis susireguliavo savo bolidą, iš kur jis toks greitas, kokiu būdu jis įveikia tą posūkį, kaip jis išlaiko šią trajektoriją, visa tai lenda į tavo mintis.”

„Bet to apskaičiuoti neįmanoma, negalima to net suprasti, nes jis visus šiuos dalykus natūraliai pajaučia. O kaip viskas pastatyta ant vienos kortos, Lewisas parodo geriausius savo sugebėjimus.”

„Taigi, galima bandyti penktadieniais, bandyti ir kvalifikuotis šeštadieniais, bet jei bolidas nedirba taip kaip jam reikėtų, ateina sekmadienis ir jis išspaudžia viską kas įmanoma, tada visi pamiršta kas buvo prieš dvi dienas. Ar dabar suvokiate tai?”

„Tai yra natūralus dalykas. Tai skamba panašiai kaip atsikėlęs ryte pasakytum ‘šiandien man bus labai gera diena’. Kad ir kas nutiktų, tu esi įsitikinęs, kad šiandien tau bus gera diena, ar ne ? Todėl visa tai priklauso nuo to, koks stiprus žmogus esi. Netik koks stiprus, bet kiek daug patirties turi sukaupęs, kad padarytum kažką kuo tiki ir yra virš tavo galimybių ribos.”

Paklaustas ar komandos draugo pakeitimas gali trikdyti sūnų, Anthonis atsakė: „Lewisui daug labiau, kaip komandos draugas, patiktų Nico, nes jie vienas kitą pažinojo nuo 13 metų ir tai jį skatino judėti pirmyn. Tai labai gera konkurencija. Bet Lewisas dabar turi vienintelę ambciją – susigrąžinti pasaulio čempiono titulą, jeigu tik galės, jeigu bolidas bus geras ir viskas veiks kaip jam reikia. Jis negalvoja apie Nico ar Bottą. Jis negalvoja apie nieką, tik apie save ir kaip laimėti čempiono titulą sau ir komandai.”

„Jie žino vienas kitą [Valtteri Bottas ir Lewisas Hamiltonas] pakankamai gerai. Manau, kad Lewisas jaučia didelę pagarbą tiek jam, tiek visiems kitiems. Galiu kalbėti tik už save ir kaip aš bandžiau paruošti Lewisą. Kai mokiau Lewisą, mokiau, kad jis būtų savanaudis trasoje, bet džentelmenas už trasos ribų. Todėl manau, kad nėra svarbu kiek draugiškas tu esi su kitais žmonėmis. Nico buvo geras bičiulis, bet trasoje Lewisas buvo savanaudis. Tik taip iš jo galima išspausti viską ką jis sugeba.”

Paklaustas, kas jo manymu bus artimiausi Lewiso konkurentai šį sezoną iš gretimų garažų, Anthonis atsakė: „Visi greičiausi praėjusių metų sezone buvę vyrukai, bus artimiausi konkurentai ir šiais metais.”

„Bus įdomu stebėti Valtteri, jis nebuvo tarp geriausių ir greičiausių lenktyninkų pernai, todėl bus įdomu stebėti kaip jam seksis šalia Lewiso ir kitų greitų vyrukų. Jeigu jam pavyks įsimaišyti į greičiausiųjų pilotų eilę, bus labai įdomu.”

„Kitu atveju, manau, kad jaunasis Maxas bus rimtas konkurentas, jeigu „Red Bull” pavyks sukurti gerą bolidą, manau, kad su Maxu bus labai įdomu, taip pat ir su Danieliu Ricciardo. Manau, kad Fernando ir Sebastianas prisijungs prie šio karavano. Laukia nuostabus sezonas. Beje, jeigu Nico Hulkenbergui pavyks prisijaukinti „Renault” bolidą ir jis veiks kaip reikiant, gali nutikti dar daugiau gerų dalykų. Labai laukiu ateinančio sezono.”

Primename, kad pirmosios šio sezono lenktynės vyks Australijoje, kovo 26 dieną.

Australijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Australijos GP: pirmoji treniruotė 2017-03-24 03:00 - 04:30
Australijos GP: antroji treniruotė 2017-03-24 07:00 - 08:30
Australijos GP: trečioji treniruotė 2017-03-25 05:00 - 06:00
Australijos GP: kvalifikacija 2017-03-25 08:00 - 09:10
Australijos GP: lenktynės 2017-03-26 08:00 - 10:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia