2021 dar neišvysime „Lamborghini“ Formulėje 1

0
lamborghini

„Lamborghini“ atstovas sako, kad 2021 metams jie niekaip nespėtų pasiruošti žengti į Formulę 1.

Stefano Domenicali, anksčiau buvęs „Ferrari“ komandos vadovu, dabar vadovauja „Lamborghini“, paklaustas ar galima 2021 tikėtis F1 trasoje pamatyti šį gamintoją atsakė: „per anksti“.

Stefano sako, kad artimiausioje ateityje „Lamborghini“ neturi jokių planų žengti į šį sportą.

Reklama

„Mano nuomone dabar dalyvavimas Formulėje 1 kainuoja labai daug, ką jau kalbėt, jei nori būti stipriu varžovu“, – sako Domenicalis.

„Šiandien mūsų investicijos nukreiptos kitur: naujiems produktams, tinklui, prekybos vietoms. Mes esame dideli ir siekiame tapti dar didesniais.

Todėl artimiausiu metu aš nematau jokių galimybių (dalyvauti F1). Na bet šiame gyvenime niekada negalima sakyti niekada.“

Italijos GP metu Jeanas Todtas patvirtino, kad susitarimas dėl naujų variklių taisyklių jau beveik pasiektas. Jo teigimu yra gamintojų besidominčių galimybe dalyvauti, bet iki šiol nei dar nei vienas nesutiko dalyvauti.

Nors Rossas Brawnas sako, kad Formulei 1 reikia naujų gamintojų, Jeanas Todtas yra kitos nuomonės.

„Aš niekad nesupratau, kodėl reikia kurti taisykles, kad pritrauktume naujų variklių gamintojų. Mano nuomone esant 10 komandų rikiuotėje turėti 4 skirtingus variklių gamintojus yra geras rezultatas“, – sako Todtas.

„Mano tikslas yra išsaugoti esamus dalyvius. Aš visada kartojau, kad esamų dalyvių atžvilgiu būtų labai nesąžininga, jei mes pasakytume, kad dabar keičiame viską tik tam, kad ateitų kažkoks naujas žaidėjas.

Ką tokiu atveju reikėtų daryti esamiems? Jie jau dabar yra investavę milžiniškus kiekius pinigų ir dabar viską pakeisti, kad galimai ateis vienas arba du naujokai?

Jei mums pavyks išsaugoti visus esamus gamintojus, tada aš būsiu patenkintas. Vienas gamintojas gana rimtai domėjosi, bet jis sakė: „2021 tikrai neprisijungsime. Bet mums svarbu žinoti kas ir kaip vyks, nes mes, galbūt, galėtume dalyvauti vėliau.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia