Vengrijos GP: trečioje treniruotėje greičiausias Sebastianas Vettelis

0
Vengrijos GP kvalifikacijoje

Vengrijos GP trečioje treniruotėje greičiausias „Ferrari” komandos pilotas Sebastianas Vettelis, antroje vietoje liko Kimi Raikkonenas, trečias – Valtteri Bottas.

Reklama

Treniruotės prasidėjo Maxo Verstappeno ir Kimi Raikkoneno greitaisiais ratais, abu pilotai nuolat įveikinėjo purpurinius sektorius ir gerino savo laikus.

Kimis Raikkonenas pagerino Rubenso Barrichello trasos rekordą maždaug puse skundės. Iškart po suomio rato, Sebastianas Vettelis šį rekordą dar kartą pagerino 0.1 sekundės.

Abu „Mercedes” lenktynininkai treniruotės pradžioje ir vėl turėjo problemų su tempu. Tiesa, tiek Lewisas Hamiltonas, tiek Valtteri Bottas važiavo su minkštosiomis „Pirelli” padangomis, todėl jie buvo apie sekundę lėtesni už „Ferrari”.

Danielis Ricciardo įpusėjus treniruotėjai privalėjo sustoti trasos pakraštyje. Vėliau radijo ryšiu pranešė, kad jo bolidas užstrigo penktoje pavaroje.

Valtteri Bottas priartėjo prie „Ferrari” lenktynininkų užfiksuotų ratų laikų, tačiau Sebastianas Vettelis iškarto nuvažiavo 0.8 dešimtosios greičiau, nei prieš tai buvusiame greičiausiame rate.

Romainas Grosjeanas padaro nedidelę klaidą ir apsisuka trasoje, tačiau rimtų pasekmių išvengia ir nuvažiuoja toliau.

Problemų „Mercedes” komandos pilotai turėjo ir su super minkštosiomis padangomis, jų tempas išliko labai žemas. Lewisas Hamiltonas niekaip negalėjo įveikti visų posūkių be klaidų.

Felipe Massos treniruotės baigėsi daug ankščiau, nei planuota. Brazilas vakar skundėsi, kad blogai jaučiasi, todėl keliavo pasitikrinti į medicinos centrą. Komanda išplatino šį pranešimą:

Po to kai Felipe Massa baigė savo treniruotę, „Williams” patvirtino, kad jis ir vėl jaučiasi blogai, o iš jo bolido buvo pašalinti pedalai ir panašu, kad kvalifikacijoje jį gali pakeisti Paulas Di Resta, kuris yra atsarginis „Williams” lenktynininkas.

Rezultatai

Vengrijos GP savaitgalio tvarkaraštis

Vengrijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Vengrijos GP: pirmoji treniruotė 2017-07-28 11:00 - 12:30
Vengrijos GP: antroji treniruotė 2017-07-28 15:00 - 16:30
Vengrijos GP: trečioji treniruotė 2017-07-29 12:00 - 13:00
Vengrijos GP: kvalifikacija 2017-07-29 15:00 - 16:00
Vengrijos GP: lenktynės 2017-07-30 15:00 - 17:00

Pirmosios treniruotės rezultatai

Antrosios treniruotės rezultatai

Formula1.com naujienų srautas

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia