Trečioji bandymų diena: geriausiai pasirodė F. Alonso

1
fernando alonso

Trečioji bandymų diena Barselonoje nebuvo sklandi, kadangi pusę dienos trasoje snigo, tačiau po pietų lenktynininkams pradėjus važiuoti, geriausiai pasirodė Fernando Alonso.

Nuo pat šios dienos ryto bandymai nevyko, kadangi trasoje stipriai snigo ir dėl tokių oro sąlygų negalėjo pakilti sraigtasparnis.

Reklama

Po pietų, trasoje jau švietė žalios spalvos šviesoforas, kuris leido lenktynininkams pradėti bandymus, tačiau visą valandą į trasą niekas neskubėjo.

Pirmasis išvažiavo Fernando Alonso, kuris nuvažiavo instaliacinį ratą ir grįžo į aptarnavimo zoną. Po kelių akimirkų ispanas savo „Twitter“ paskyroje džiaugėsi, kad trečiadienio bandymuose jis pirmauja.

Antrasis lenktynininkas išvažiavęs į trasą buvo Danielis Ricciardo, o paskui jį ir Marcusas Ericssonas, tačiau jie laikų nefiksavo, nes tai buvo instaliaciniai ratai. Lenktynininkai išvažiavo į trasą su visiškai lietui skirtomis padangomis.

Antrą kartą į trasą išvažiavęs D. Ricciardo nesuvaldė savo bolido ir atsidūrė žvyre, bet sugebėjo pats grįžti į aptarnavimo zoną.

daniel ricciardo red bull

Nustojus snigti, trasoje prasidėjo lietus, kuris irgi nėra idealus bolidų bandymams, kadangi vanduo nuo trasos niekaip negali nudžiūti. Oras sušilęs iki 3 laipsnių, o asfaltas iki 4.

Likus keik daugiau nei trims valandoms iki badymų pabaigos, „Ferrari“ komanda pranešė, kad pasiduoda ir į trasą nebandys išvažiuoti.

Pirmasis rato laiką užfiksavo Fernando Alonso iš „McLaren“, o jo laikas – 2:21.268, kuris daugiau nei minute lėtesnis už vakar dienos. Tiesa ispanas ratą nuvažiavo su lietaus padangomis. Vėliau ispanas savo laiką dar pagerino.

Rezultatai

 #  Pilotas  Komanda  Važiuoklė  Laikas Ratai
1. F. Alonso McLaren MCL33 2:18.545 11
2. D. Ricciardo Red Bull Racing RB14 no time 2
3. B. Hartley Toro Rosso STR13 no time 2
4. M. Ericssonas Sauber C37 no time 1
5. R. Kubica Williams FW41 no time 1
6. R. Grosjeanas Haas F1 VF-18 no time 0
7. L. Hamiltonas Mercedes W09 no time 0
8. K. Räikkönenas Ferrari SF71H no time 0
9. S. Perezas Force India VJM11 no time 0
10. N. Hülkenbergas Renault RS18 no time 0
11. L. Strollas Williams FW41 no time 0
Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia