Rusijos GP: trečioje treniruotėje greičiausias Sebastianas Vettelis

7
@ScuderiaFerrari

Rusijos GP trečioje treniruotėje greičiausią ratą įveikė „Ferrari” pilotas Sebastianas Vettelis, antroje vietoje liko antrasis italų komandos pilotas Kimi Raikkonenas, trečias – „Mercedes” lenktynininkas Valtteri Bottas.

Penktadienio treniruotėse akivaizdūs lyderiai buvo „Ferrari” komandos pilotai, pirmoje treniruotėje Kimi Raikkonenas užfiksavo greičiausią ratą per 1:36.074, kuris 0.045 sekundės buvo greitesnis nei antroje vietoje likusio Valtteri Botto iš „Mercedes”. Antroje treniruotėje greičiausias buvo Sebastianas Vettelis, kurio užfiksuotas laikas buvo 1:34.120 ir šis ratas buvo 0.263 sekundės greitesnis už antroje vietoje likusį Kimi Raikkoneną. Antroje treniruotėje „Mercedes” komanda atsiliko daugiau nei pusę sekundės.

Reklama

Šeštadienio treniruotės prasidėjo taip pat kaip ir penktadienį – daugelis pilotų sunkiai rado sukibimą visuose trasos sektoriuose ir nuolat klydo.

Panaudoti variklių elementai.
@f1fanatic.co.uk

Šiandien daugelis komandų atliko kvalifikacinius važiavimus. Pagrindinės padangos, kurias naudojo ekipos buvo ultra ir super minkštosios, todėl lenktynėse greičiausiai išvysime šių dviejų padangų mišinių dominavimą.

Jolyonas Palmeris iš „Renault” pranešė, kad jo bolidas prarado galią, o britas lėtai sugrįžo į aptarnavimo zoną. Šiuose praktiniuose važiavimuose jam nepavyko pasiruošti kvalifikacijai, kadangi iki gedimo britas buvo nuvažiavęs vos keturis ratus. Vėliau buvo pranešta, kad bolidui reikės pakeisti variklį.

„Mercedes” komanda treniruotėse atrodė labai nestabiliai palyginus su „Ferrari”, vokiečių ekipos bolidui sunkiai sekėsi pasiekti optimalią temperatūrą padangose, todėl daugelyje posūkių bolidas slidinėjo. Niki Lauda ir Toto Wolffas dėl to žiūrėdami į ekranus gūsčiojo pečiais.

Tuo tarpu „Ferrari” ekipa bandė dar labiau įbauginti savo artimiausius konkurentus ir radijo ryšiu lenktynių inžinierius liepė dar stipriau spausti, nors italų ekipos pilotai ir taip buvo pirmose dvejose vietose.

Danieliio Ricciardo bolidas taip pat patyrė keistą gedimą, viename iš posūkių užgeso „Red Bull” bolido variklis, tačiau vėliau jam pavyko pajudėti iš vietos ir važiuoti toliau.

„Haas” pilotas Romainas Grosjeanas kaip įprastai skundėsi bolidu, sakydamas, kad nesupranta kas su juo vyksta ir prašė komandos patikrinti visus duomenis, kadangi kas antrame posūkyje prancūzas išvažiuodavo už trasos ribų.

Visi rezultatai

Rusijos GP savaitgalio tvarkaraštis

Rusijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Rusijos GP: pirmoji treniruotė 2017-04-28 11:00 - 12:30
Rusijos GP: antroji treniruotė 2017-04-28 15:00 - 16:30
Rusijos GP: trečioji treniruotė 2017-04-29 12:00 - 13:00
Rusijos GP: kvalifikacija 2017-04-29 15:00 - 16:00
Rusijos GP: lenktynės 2017-04-30 15:00 - 17:00

Buvusių treniruočių rezultatai

Rusijos GP: pirmoje treniruotėje greičiausias Kimi Raikkonenas

Rusijos GP: antroje treniruotėje greičiausias Sebastianas Vettelis

Kviečiame atlikti savo spėjimus iki kvalifikacijos pradžios

Spėlionė

Reklama

7 Komentarai (-ų)

    • Na ši treniruotė buvo labai prasta Mercedesam, vadovai susėdę gūsčiojo pečiais. Turėtų būti labai įdomi kvalifikacija. Tubūt Ferrari šiandien turi labai rimtus šansus iškovoti POLE.

      Sebas po trefkės irgi buvo labai laimingas kalbėdamas su žurnalistais. Matysim, nedaug liko laukti 🙂

    • Bet jis nepades, jeigu bolidas nestabilus trasoje, kas is to power kai neisena suvaldyti. Bet taip, manau, kad kvalifikacijoje viskas turetu buti daug geriau nei trefkese mersams

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia