„Renault“ pristatė 2018 metų bolidą (galerija)

3
Renault RS18

„Renault“ komanda oficialiai pristatė savo bolidą R.S.18, su kuriuo 2018 metais varžysis Formulės 1 čempionate.

Prancūzai antradienį pristatė savo komandos bolidą, kurio dažymas išliko labai panašus į praėjusių metų RS17.

Reklama

Iš visų, kol kas, pristatytų bolidų „Renault“ aerodinamika atrodo viena paprasčiausių, tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jis yra prasčiausia. Panašiu principu 2016 metais buvo kuriamas „Red Bull“ bolidas.

Ryškiausias aerodinamikos atnaujinimas – ties oro paėmimo angomis, tačiau ekspertai teigia, kad šiais metais tai bus viena pagrindinių sričių, kuriose komandos tobulins savo techniką ir galės išlošti daugiausiai laiko.

Bolido galas atrodo šiek tiek susiaurėjęs, o į galinio difuzoriaus elementų darbą, panašu, kad buvo įdėta nemažai darbo.

„Renault“ bolido spalvos leido puikiai užmaskuoti daugelio nemėgstamą „Halo“ įrenginį, kuris yra juodos spalvos ir beveik nepastebimai įsikomponuoja į bendrą vaizdą.

Komandos lenktynininkai – Nico Hulkenbergas ir Carlosas Sainzas. Jackas Aitkenas ir Artemas Markelovas tapo atsarginiais lenktynininkais.

Nuotraukų galerija

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Iš to, kiek aš specas, tai Renukas tikrai atrodo labai paprastai padarytas, tuo principu Red Bull pernai ejo. Net Sauberis atrodo labiau prifarširuotas naujų elementų

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia