Oficialu: Maxas Verstappenas pratęsė sutartį su „Red Bull” iki 2020 m.

0
Max Verstappen
@RedBull

Kalbos apie Maxo Verstappeno persikėlimą į „Mercedes” ir „Ferrari” turės nurimti ir palaukti iki 2020 metų, būtent iki tada olandas pratęsė savo sutartį su „Red Bull”.

JAV GP savaitgalio pradžioje „Red Bull” paskelbė, kad Maxo Verstappeno kontraktas yra pratęstas.

Reklama

„Red Bull” visada savo veiksmais rodė pasitikėjimą manimi. Jie pakvietė mane į jaunųjų pilotų programą kai buvau 16 metų. Tada suteikė šansą startuoti Formulėje 1 kai buvau septyniolikos. Ir galų gale gavau šansą lenktyniauti pačioje „Red Bull” komandoje su kuria pasiekiau tokį rezultatą apie, kurį galima tik svajoti”, – sakė Maxas Verstappenas.

„Jie viasada užstojo mane ir mano ambicijas, bei žinau, kad mes dalinamės šiomis ambicijomis. Jų palaikymas, nuo vaikinų ir merginų gamykloje iki komandos garaže, nesvarbu kaip įvykiai pasisuka trasoje, visada jaučiau 100% palaikymą.”

„Mes taip pat turėjome ir linksmų momentų! Aš esu labai laimingas, kad galiu toliau atsiduoti „Red Bull” ir labai noriu toliau su šia ekipa darbuotis, kad pasiektume sėkmės ateinančiais metais.”

Christianas Horneris, kuris neseniai kalbėjo apie norą burti komandą apinkui Maxą Verstappeną, džiaugiasi, kad pavyko pasiekti susitarimą.

„Mes esame sužavėti, kad Maxas sutiko pratęsti kontraktą su „Red Bull”. Mūsų startas praėjusiais metais Ispanijoje buvo fenomenalus, o jis nuo to laiko pradėjo dar labiau spausti. Tai buvo nuostabus įvykis komandai ir mes pamatėme, kad jis sugebėjo nusimesti visus nuviliančius momentus, kurie įvyko šį sezoną ir iškovojo kitą pergalę Malaizijoje praėjusį mėnesį.”

„Jis yra grynas lenktynininkas su nepaneigiamu talentu ir retu instinktu, kuris palaiko pastovumą jo lygyje. Kartu su pasiaukojančia darbo etika ir subrendusiu požiūriu į tobulėjimą bei mokymąsi, Maxas yra alkanas sėkmei, o mes būtent to ir laukiame pratęsdami šią kelionę kartu su juo, kurioje medžiosime Formulės 1 čempionatus.”

„Kadangi dabar žiūrime į tolimesnę ateitį su Maxu, jis yra geriausioje vietoje šiame sporte, kad suburtume komandą aplink jį ir pasiektume ambicijų, kurios abiems pusėms yra artimos.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia