„Toro Rosso” komanda oficialiai patvirtino, kad kitais metais komandoje lenktyniaus dabar komandą atstovaujantys pilotai.

Abu pilotai šį sezoną pradėjo ne atstovaujamoje komandoje ir net ne Formulėje 1.

Gasly nuo Malaizijos atstovavo „Toro Rosso” vietoje ruso Danilo Kvyatto, o Brandonas Hartley prie komandos prisijungė po to kai į „Renault” komandą išėjo Carlosas Sainzas jaunesnysis.

Reklama

„Mes labai laimingi, kad Pierre ir Brendoną taip anksti patvirtino „Red Bull” vadovybė mūsų pilotais”, – sako Franzas Tostas. „Jie puikiausiai įrodė, kad yra pasiruošę Formulei 1. Abu puikiai susitvarkė su jauduliu ir įrodė, kad yra pasirengę bet kurią akimirką kovoti su mestu iššūkiu.”

„Mes buvome sužavėti jų abiejų sugebėjimu greitai prisitaikyti ir mokytis. Mums puikiai suprantama, kad ne visi pilotai gali taip greitai prisitaikyti prie F1. Tad su nekantrumu laukiame pamatyti, kaip jiems seksis visą sezoną. Tikimės jie mums parodys, kad gali būti labai stiprūs ir pastovūs lenktynininkai.”

„Esu įsitikinęs, kad jie spaus iš visų jėgų ir kovos dėl gerų rezultatų kartu su visa komanda.”

„Aš esu labai laimingas, kad 2018 sezoną, savo pirmą pilną sezoną Formulėje 1 atstovausiu „Toro Rosso”, – sako Pierre Gasly. „Aš norėčiau padėkoti visiems, kurie prisidėjo, kad tai virstų realybe: „Red Bull”, „Toro Rosso”, savo šeimai ir visiems tiems, kurie mane palaikė ir žemesnėse serijose.”

 „Aš esu labai motyvuotas ir labai nekantrauju atiduoti visas jėgas Abu Dabyje ir kitą sezoną! Aš nekantrauju!”
„Tikrai nuostabus jausmas būti patvirtintu Formulės 1 pilotu kietiems metams”, – džiūgauja Hartley. „Aš labai džiaugiuosi, kad pasinaudojau netikėtai atsiradusia proga, neįsivaizduoju, kad mane padarytų dar laimingesniu.”
„Noriu padėkoti „Red Bull” ir „Toro Rosso”, kad manim pasitikėjo ir suteikė šį šansą. Svajonės tikrai pildosi. Aš ir toliau tesiu sunkų darbą, netgi dar daugiau dirbsiu, kad gerai pabaigčiau šį sezoną ir galėčiau įveikti visus iššūkius kitais metais…  Kuo greičiau!”
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia