Keičiasi Formulės 1 savininkai

3

F1-LOGO

Jau Italijos GP metu sklandė kalbos, kad Formulė 1 yra parduodama ir ne už ilgo išgirsime apie naujus savininkus, tačiau Bernies Ecclestonas šiuos gandus atmetė Monzos lenktynių transliacijos metu „SKY F1” žurnalistų komandai.

Reklama

„Ne, niekas nesikeis, niekas neparduodama”-sakė Bernies. Tačiau dabar pasirodė informacija, kad rytoj, 08 rugsėjo, ir po to po savaitės ketvirtadienį bus derybos dėl būtent šio sandėrio. Naujasis pirkėjas „Liberty Media Corporation”. Sakoma, kad sandorio vertė yra 8.4 milijardo USD.

Kad ir kaip pasisuktų sandėris, dabar sakoma, kad Bernies vistiek eis savo pareigas, o šalia jo dirbs Chase Carey, dabar esantis vienu pagrindinių „21st Century Fox” kanalui.

„Buvo nuspręsta, kad aš lieku tose pačiose pareigose. Aš tęsiu savo darbu toliau, kuriuos ir dariau anksčiau: derėsiuosi su trasų savininkais, TV kompanijom ir kitais svarbiais žmonėmis. Geros naujienos tame, kad Chase taps komandos nariu ir jis pastūmės F1 į naujas socialinių tinklų teritorijas. Niekam ne paslaptis, kad toje srityje uždirbti aš nesugebu”.

 

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Jei Bernis lieka, tai niekas nieko nepasiūlys ir tas sadoris tik toks, kad pinigai iš vienos kelnių kišenės bus perdėti į kitą tų pačių kelnių kišenę. Jei realiai nupirktų kažkas, su kuo Bernis nesusijęs (būtų tikras realus sandoris, o ne jo imitacija), tai senis su savo padėjėjais būtų pirmi, išpirdolinti iš pareigų, Šiaip galėtų Masiulį vietoj Bernio pasodint, nes abu verslūs, abu kyšininkai, tik Masiulis dar gudresnis, nes Bernis nesumąstė, kad visai ne kyšį kažkada vokiečių bankininkui davė (kuo kaltino prokurorai), o paskolą butui Nidoje…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia