James Key lieka „Toro Rosso” technikos direktoriaus pareigose

0
james key

Toro Rosso” pranešė, kad James Key pratęsė sutartį su komanda ir toliau dirbs technikos direktoriaus pareigose.

James Key prie „Toro Rosso” prisijungė 2012 metais, prieš tai dirbęs su „Sauber” ir „Force India” komandomis.

Reklama

„Toro Rosso” sako, kad James Key užėmė labai svarbią rolę, sugebėjo pritraukti reikiamus žmones ir puikiai valdė procesus, už kuriuos jis buvo atsakingas.

Komandos vadovas Franzas Tostas džiaugėsi, kad James Key yra atsidavęs ir sieja savo ateitį su „Toro Rosso”.

„Formulė 1 yra komandinis sportas, tačiau toks, kur vienas individas gali pakeisti situaciją. Kol kas James įrodė, kad jis tikrai gali daug padaryti vadovaudamas techninei pusei. Jis nėra puikus vien tik techninėje dalyje, jis turi puikius vadovavimo įgudžius ir sugeba suburti visus departamentus Faenzoje ir Bicesteryje bendram darbui. Labai džiaugiuosi, kad James ateityje bus su mumis”, – sakė Franzas Tostas.

„Šiai komandai aš jaučiu didelę pagarbą ir labai džiaugiuosi, kad čia dirbau 5 metus. Dabar žiūriu į priekį ir noriu toliau dirbti šiame projekte. Ši komanda yra unikali, ji patiria labai daug iššūkių, kurie pasklidę per dvi šalis, tačiau sugeba suderinti visas roles. Komanda taip pat yra svarbi „Red Bull” lenktynininkų programos dalis. Mes nesustojame augti kiekvienais metais ir tikimės toliau judėti šiuo keliu”, – pridėjo James key.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia