„Haas” komanda pristatė naująjį „VF17” bolidą (nuotraukų galerija)

4
Haas VF17

„Haas” komanda oficialiai pristatė naująjį bolidą kodiniu pavadinimu „VF17”, kuriuo varžysis 2017 metų Formulės 1 sezone.

Amerikiečių komandos bolido nuotraukos nutekėjo dar dieną prieš oficialų pristatymą, kuomet komanda pasinaudojo filmavimo diena, tačiau žurnalistams pavyko užfiksuoti naujojo bolido pirmuosius vaizdus.

Reklama

Kaip jau buvo žinoma dieną prieš, „Haas” ekipa turės „ryklio peleko” elementą ir greičiausiai vienintelė „Mercedes” ekipa bus jo atsisakiusi, nors žadėjo išbandyti per pirmuosius bandymus.

„Didesnis, geresnis, greitesnis, lengvesnis yra būtent tai ko mes siekiame mašinų industrijoje ir tai ko siekiame motosporte. Žmonės mato, ką mes sugebame nuveikti Formulėje 1 ir tiki, kad  „Haas Automation” gali sukurti aukščiausio lygio mašinų įrankius.” kalbėjo Gene Haas.

„Manau, kad pedalų sistema yra tokia pat kaip praėjusiais metais, tačiau visa kita labai skiriasi nuo praėjusio mūsų bolido. Visada bandai sukurti greitesnį automobilį, kas dažniausiai reiškia, kad jis turi būti lengvesnis. Dabar mums reikėtų stipriau padirbėti, kad patobulintume svorio paskirstymą bolide. Aerodinamika visiškai nauja, kaip ir padangos, todėl turėjome šiek tiek padirbėti ties bolido reguliavimu. Estetiškai, bolidas atrodo labiau agresyvus. Jis lengvesnis ir labiau aerodinamiškai efektyvus. Viskas ko išmokome iš praėjusių metų bolido buvo panaudota šiame bolide.” sakė Guentheris Steineris

„Haas” komandos bolidus 2017 metais vairuos Romainas Grosjeanas ir Kevinas Magnussenas.

Reklama

4 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia