G. Haas: per 10 metų turime pradėti laimėti arba būsime patyrę nesėkmę

0
@HaasF1Team

Antrasis sezonas amerikiečių komandai „Haas” jau artėja į pabaigą, o Gene Haas sako, kad jeigu jo komanda nepradės skinti pergalių, greičiausiai ji bus pasmerkta žlugti.

Haas” ekipa pirmąjame savo sezone, konstruktorių taurėje finišavo aštuntoje vietoje, o aukščiausia pasiekta vieta buvo penktoji Bahreino lenktynėse.

Reklama

Šį sezoną amerikiečių ekipa yra aštuntoje vietoje ir tik vienu tašku atsilieka nuo gamyklinės „Renault” komandos. Šį sezoną ankščiausia pasiekta vieta lenktynėse buvo šeštoji.

Tačiau komandos vadovas galvoja, kad komanda nėra toje vietoje, kurioje jis norėtų ją matyti.

„Manau, kad jeigu po penkių metų mes vis dar būsime toli rikiuotės gale, o ne ten kur norime būti, tada privalėsime pergalvoti ar F1 yra ta vieta, kurioje mes norime būti”, – sakė Gene Haas.

„Tačiau per penkerius metus bus įvairių galimybių, kurios pačios pasirodys, o mums tereikės jomis pasinaudoti.”

„Tikiuosi, kad viena iš galimybių mus katapultuos į stipriausiųjų viduriuką ar šiek tiek geriau, o vėliau tai bus kažkas panašaus lyg lipimas laiptais aukštyn.”

„Galimas tik vienas žingsnis vienu metu. Aš linkęs manyti, kad per 10 metų mes turime turėti galimybę nugalėti lenktynėse, o jeigu negalėsime, manau mums nepasisekė.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia