Rusijos GP: pozicijų ir ratų laikų palyginimas

4

Rusijos GP lenktynių statistika puikiai rodo tai ką visi matėme transliacijos metu – beveik visi lenktimai įvyko aptarnavimo zonoje.

„McLaren” progreso nematyti

„McLaren” komandos tempas ir toliau negerėja, palyginus lenktynių nugalėtojo Valtteri Botto ir Stoffelio Vandoorne laikus, matomas milžiniškas atrotrūkis – lenktynių pradžioje skirtumas siekė net keturias sekundes, o pabaigoje sumažėjo iki maždaug dviejų.

Reklama

Lyderių tempas beveik identiškas

Dviejų lenktynių lyderių – Valtteri Botto ir Sebastiano Vettelio tempas lenktynių rėžimu atrodo beveik identiškas. Suomis šiek tiek geriau važiavo lenktynių pradžioje, o vokietis pagreitėjo įpusėjus lenktynėms, tačiau žiūrint į grafikus akivaizdu, kad šių komandų bolidai yra labai panašaus pajėgumo.

„Williams” ir „Force India” konkurencija

Šios dvi komandos pamažu tampa didžiausios konkurentės kovoje dėl ketvirtosios čempionato vietos. Iš šių komandų pilotų lėčiausias buvo Lance Strollas, tačiau lenktynėms įsibėgėjus visų keturių pilotų įveikti ratai pasidarė beveik identiški ir greičiausias lenktynininkas nuolat keitėsi. Panašu, kad šį sezoną įdomi kova bus ir dėl ketvirtosios vietos.

Daugiau duomenų galite panagrinėti grafikuose žemiau

 

Ratų laikai ir pozicijos

Reklama

4 Komentarai (-ų)

    • Atrodo, kad 2 sekundes kazkur prarado. Gal isvaziavo uz letesnio piloto, nes kazkurio is Mersu sustojimas truko 2.5 sekundes.

      Reikes PitStopu laikus isvesti ateityje

    • apskritai. Labai prastas info rodymas per tv. Jau gal kartojuosiu…bet rimtai, dinamikos normaliai neparodo tarp pilotu. Gal cia tikrai spec dozuojama info

    • Aisku cia toks GP, kad niekur nebuvo jokio veiksmo, apart pirmos vietos. Bet kazkaip tada jau daugiau pokalbiu galetu patransliuot ar dar kazka, nes visai nuobodi transliacija.

      Kazkaip kvalifikacijoje bent pradejo rodyt su kokiom padangom lekia ar naujom ar devetom ir panasiai, bet lenktynese truksta kazko, ir truksta kad rodytu kas vyksta visoje rikiuoteje

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia