Kanados GP: trečioje treniruotėje greičiausias Sebastianas Vettelis

9
sebastian vettel ferrari
@Twitter.com nuotr.

Trečioje Kanados GP treniruotėje greičiausią laiką užfiksavo „Ferrari” komandos pilotas Sebastianas Vettelis, antras greičiausias pilotas buvo Kimi Raikkonenas, trečias – Lewisas Hamiltonas.

Daug pilotų darė smulkias klaidas stabdymo taškuose ir blokuodavo ratus, kaip jau yra  įprasta kiekvienoje treniruočių sesijoje.

Reklama

Šioje treniruotėje pirmasis greitus ratus pradėjo fiksuoti Danielis Ricciardo iš „Red Bull”, prie jo prisijungė ir „Renault” pilotas Jolyonas Palmeris ir daugelis kitų. Tačiau trasoje pasirodęs Sebastianas Vettelis ratą nuvažiavo viena sekunde greičiau, taip nustatydamas ribą kitiems lenktynininkams.

Pirmoje treniruotės pusėje „Mercedes” lenktynininkas Lewisas Hamiltonas demonstravo gerą tempą su super minkštosiomis padangomis. Brito laikas buvo puse sekundės lėtesnis už Sebastiano Vettelio, kuris savo greituosius ratus nuvažiavo su ultra minkštosiomis padangomis.

@Twitter.com nuotr. / Vietinių fanų juokelis

Pasikeitę padangas į ultra minkštąsias, „Mercedes” lenktynininkai sumažino atsilikimą iki „Ferrari” keliomis dešimtosiomis sekundės dalimis, tačiau vokiečių ekipos bolidas atrodė labiau nervingas nei italų. Vaizdas iš bolido puikiai atskleidžia, kaip dirba abiejų bolidų aerodinamika – „Mercedes” lenktynininkai nuolat koreguoja minimaliausius bolido slydimus posūkiuose, kai tuo tarpu „Ferrari” posūkiuose elgiasi labai švelniai ir korekcijų beveik nereikia.

Trečioji treniruotė buvo itin sklandi – jokių rimtų incidentų neįvyko. Treniruotėse greičiausias buvo Sebastianas Vettelis, antroje vietoje liko Kimi Raikkonenas, trečioje – Lewisas Hamiltonas, ketvirtoje – Maxas Verstappenas, penktoje – Valtteri Bottas.

Visi rezultatai

Lenktynių savaitgalio tvarkaraštis

Kanados Grand Prix
Sesija Data Laikas
Kanados GP: pirmoji treniruotė 2017-06-09 17:00 - 18:30
Kanados GP: antroji treniruotė 2017-06-09 21:00 - 22:30
Kanados GP: trečioji treniruotė 2017-06-10 17:00 - 18:00
Kanados GP: kvalifikacija 2017-06-10 20:00 - 21:00
Kanados GP: lenktynės 2017-06-11 21:00 - 23:00

Kanados GP pirmojoje treniruotėje greičiausias Lewisas Hamiltonas

Kanados GP antrojoje treniruotėje greičiausias Kimi Raikkonenas

Dalyvaukite spėlionėje!

Spėlionė

Reklama

9 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia