Italijos GP: antroje treniruotėje greičiausias Valtteri Bottas

2
Valtteri Bottas

Antroje Italijos GP treniruotėje greičiausias „Mercedes” komandos pilotas Valtteri Bottas, antroje vietoje liko Lewisas Hamiltonas, trečioje Sebastianas Vettelis.

Pirmoje treniruotėje greičiausią laiką užfiksavo „Mercedes” komandos lenktynininkas Lewisas Hamiltonas.

Reklama

Antros treniruotės pradžioje Lewisas Hamiltonas ir toliau tiesiog skriejo trasoje. Britas antrame savo rate nuvažiavo greičiausią lenktynių ratą ir už kitus važiavo pusę sekundės greičiau.

Suktuką trasoje atliko Lance Strollas, kuris prarado bolido galo kontrolę Ascari posūkių komplekse ir nebegalėjo suvaldyti savo bolido. Kanadietis išvengė kontakto su barjerais, todėl treniruotes galėjo tęsti toliau.

Įpusėjus sesijai išryškėjo trys lyderiai – Lewisas Hamiltonas, Valtteri Bottas ir Sebastianas Vettelis, šį trejetuką skyrė tik 0.140 sekundės. Kimi Raikkonenas buvo netoli šio trejetuko.

fptop4

Fernando Alonso ir Stoffelis Vandoorne vykdė savo keistą programą, kurios tikslas vienas kitam padėti įveikti greitesnį ratą. Abu lenktynininkai simuliavo kvalifikacinio rato situaciją, kai už nugaros važiuojantis lenktynininkas tiesiojoje gali pasinaudoti oro maišu ir įveikti greitesnį ratą.

Carloso Saizno treniruotė treniruotė baigėsi dūmų užsklandoje – „Renault” variklio problema, dėl kurios iš bolido galo pradėjo veržtis dūmai. Ispanas sustojo trasoje ir taip baigė savo treniruotę. Ispanas iki šio gedimo jau turėjo 10 startinių pozicijų baudą.

Nico Hulkengbergo „Renault” bolidas patyrė variklio hidraulinės sistemos gedimą, todėl savo treniruotę vokietis baigė garaže, treniruotės laikui dar nepasibaigus.

Sesijai artėjant į pabaigą trasose sustojo Kevinas Magnussenas, o trasoje buvo paskelbta virtualaus saugos automobilio stadija. Danas viename iš posūkių užvažiavęs ant kelkraščių sulaužė savo bolido galinę pakabą.

Danilo Kvyato bolide inžinieriai taip pat pastebėjo gedimą ir rusui liepė atsargiai grįžti į garažą.

Rezultatai

Savaitgalio tvarkaraštis

Imolos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Italijos GP: pirmoji treniruotė 2017-09-01 11:00 - 12:30
Italijos GP: antroji treniruotė 2017-09-01 15:00 - 16:30
Italijos GP: trečioji treniruotė 2017-09-02 12:00 - 13:00
Italijos GP: kvalifikacija 2017-09-02 15:00 - 16:00
Italijos GP: lenktynės 2017-09-03 15:00 - 17:00
Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia