Bahreino GP: pirmose treniruotėse greičiausias S. Vettelis

0
@C4F1

Šiandien prasidėjusiose Bahreino GP treniruotėse greičiausią ratą įveikė Sebastianas Vettelis. Jis su minkštos sudėties padangomis ratą įveikė per 1:32.697 min. Antras liko Danielis Ricciardo (1:33.097), trečias – Maxas Verstappenas (1:33.566).

Treniruotėse oro temperatūra siekė beveik 40 laipsnių karščio, o trasos temperatūra buvo dar aukštesnė. Treniruočių pradžioje visi lenktynininkai naudojo tik vidutinio kietumo”Pirelli” padangas, antrąją dalį dauguma perėjo prie minkštos sudėties padangų.

Reklama

Šią popietę daug komandų bandė savo bolidų elgesį su naujomis dalimis ir naudojo aerodinaminius dažus. Pavyzdžiui, „Ferrari” atsivežė naująjį priekinį sparną, o „Force India” – naujas šonines plokštes.

@Formula1.com

Šios dienos treniruotėse su „Sauber” pasirodė Pascalis Wehrleinas, praleidęs pirmas dvejas sezono lenktynes. Likus mažiau nei valandai iki treniruočių pabaigos su variklio turbinos perkaitimu susidūrė suomis Kimi Raikkonenas. Jis nesugebėjo grįžti į techninio aptarnavimo zoną ir sustojo trasoje. Kimiui teko kiek pasivaikščioti dykuma, kol trasos personalas jį nuvežė iki komandos boksų.

@Formula1 Twitter

Likus 20 minučių iki treniruočių pabaigos su variklio gedimu susidūrė ir „McLaren” lenktynininkas Stoffelis Vandoorne, kuris taip pat nebaigė treniruočių. Pačioje treniruočių pabaigoje 13 posūkyje apsisuko Felipe Massa. Jis komandai pranešė, kad visiškai prarado stabdžių efektyvumą.

Kitos Bahreino GP šios dienos treniruotės prasidės 18 val.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia