Azerbaidžano GP: trečioje treniruotėje greičiausias Valtteri Bottas

0
valtteri bottas

Trečioje Azerbaidžano GP treniruotėje greičiausias buvo „Mercedes” komandos plotas Valtteri Bottas, antras liko Kimi Raikkonenas, trečias Lewisas Hamiltonas.

Daug problemų kėlęs kelkraštis aštuntame posūkyje buvo pataisytas ir sumažintas, kadangi per Formulės 2 važiavimus toje vietoje įvyko avarija, kuri visiškai užblokavo kelią.

Reklama

Vos prasidėjus treniruotei, užsidegė Jolyono Palmerio „Renault” bolido galinė dalis. Maršalai problemą likvidavo, bet tai padaryti nebuvo paprasta, nes ugnies šaltinis nuolat atsinaujindavo. Brito sesija sugadinta ir pasiruošimas kvalifikacijas bus kaip reikiant komplikuotas.

Vakarykštės problemos daugelį kamavo ir šiandien. Pilotai skundėsi, kad bolido gale trūksta sukibimo.

Sebastianas Vettelis buvo priverstas stovėti garaže, nes komanda su UV kamera tyrinėjo variklio elementus ir ieškojo įtrūkimų. Panašu, kad „Ferrari” identifikavo nuotekį hidraulinėje sistemoje, tačiau likus pusei treniruotės Sebastianas Vettelis sugrįžo į trasą. Bet po kelių ratų problema vėl pasikrtojo.

Labai gerą tempą trečioje treniruotėje demonstravo Felipe Massa iš „Williams”, abu „Mercedes” ir „Force India” lenktynininkai. Vakar dienos lyderiai „Red Bull” šiandine buvo mažiau pastebimi, tačiau greičiausiai jie šiek tiek slepia savo tempą prieš kvalifikaciją.

Maxas Verstappenas radijo ryšiu pranešė, kad variklis dirba neįprastai, tačiau lenktynių inžinierius olando paprašė pakeisti variklio nustatymus, kurie padėjo pašalinti problemą. Tačiau likus 10 minučių iki sesijos pabaigos jis privalėjo sustoti trasoje, kadangi variklis tiesiog išsijungė.

Aštuntame posūkyje savo bolido vos nesudaužo ir Felipe Massa tokiu pat stiliumi kaip Sergio Perezas ir Jolyonas Palmeris vakar. Vėliau kitame posūkyje paslydo Romainas Grosjeanas, tačiau jam taip pat pasisekė, nes su savo galine padanga tik palietė atitvarus.

Rezultatai

Savaitgalio tvarkaraštis

Azerbaidžano Grand Prix
Sesija Data Laikas
Azerbaidžano GP: pirmoji treniruotė 2017-06-23 12:00 - 13:30
Azerbaidžano GP: antroji treniruotė 2017-06-23 16:00 - 17:30
Azerbaidžano GP: trečioji treniruotė 2017-06-24 13:00 - 14:00
Azerbaidžano GP: kvalifikacija 2017-06-24 16:00 - 17:00
Azerbaidžano GP: lenktynės 2017-06-25 16:00 - 18:00

Atlikite spėjimus

Spėlionė

Azerbaidžano GP: antroje treniruotėje greičiausias Maksas Verstappenas

Azerbaidžano GP: pirmoje treniruotėje greičiausias Maxas Verstappenas

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia