Australijos GP: antroje treniruotėje greičiausias Lewisas Hamiltonas

2
Lewis Hamilton

Asutralijos GP antroje treniruotėje, kaip ir pirmoje, geriausiai pasirodė „Mercedes“ komandos lenktynininkas Lewisas Hamiltonas, antras buvo Maxas Verstappenas, trečias – Valtteri Bottas.

Pirmieji incidentai trasoje įvyko vos prasidėjus sesijai ir pirmasis už trasos ribų išlėkė „Force India“ lenktynininkas Estebanas Oconas. Po kelių akimirkų trečiame posūkyje, toje pat vietoje, kaip ir E. Oconas, į žvyrą išlėkė ir „Mercedes“ lenktynininkas Valtteri Bottas.

Reklama

Tačiau V. Bottas įvažiavo į žvyrą, nes bandė išvengti incidento su kitu suomiu iš „Ferrari“ ir vos neįvažiavo į jo bolidą, todėl „Mercedes“ lenktynininkas pasirinko važiuoti į žvyrą.

K. Raikkonenas į tą incidentą sureagavo sakydamas, kad „Mercedes“ lenktynininko jis nematė apskritai. F. Alonso irgi skundėsi, kad žmonės nežiūri į veidrodėlius, tačiau tai gali būti „Halo“ pasekmė.

Nico Hulkenbergas skundėsi, kad jo gėrimų sistema praleidžia skystį ir ji teka į vokiečio sėdynę, todėl buvo priverstas trumpam stabdyti savo treniruotę.

Kiek vėliau 13 posūkyje žvyrą išbandė ir Carlosas Sainzas, kuris nesuvaldęs bolido pasivažinėjo už trasos ribų.

„Red Bull“ lenktynininkas Danielis Ricciardo sukėlė raudonos vėliavos stadiją trasoje, kai išvažiavo už jos ribų ir pažėrė krūvą šiukšlių ant trasos dangos. Maršalai greitai sutvarkė netvarką ir trasoje vėl buvo galima važiuoti.

Pasibaigus sesijai lenktynininkai dar kartą galėjo išbandyti starto procedūrą ir daugelis tuo pasinaudojo.

Praktiniai startai buvo nesėkmingi Lance Strollui ir „Williams“ komandai. Kanadiečiui kilo problemų su bolido variklio perkaitimu. Jis buvo priverstas lėtai važiuoti ir naudoti variklio saugojimo rėžimą, tačiau nesugebėjo grįžti į aptarnavimo zoną ir turėjo sustoti trasoje.

Rezultatai

Australijos GP tvarkaraštis

Australijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Australijos GP: pirmoji treniruotė 2018-03-23 03:00 - 04:30
Australijos GP: antroji treniruotė 2018-03-23 07:00 - 08:30
Australijos GP: trečioji treniruotė 2018-03-24 05:00 - 06:00
Australijos GP: kvalifikacija 2018-03-24 08:00 - 09:00
Australijos GP: lenktynės 2018-03-25 08:10 - 10:10

Sekmadienį nepamirškite atsikelti ankščiau dėl persukamo laiko!

Reklama

2 Komentarai (-ų)

    • Tai taip 🙂 trečios treniruotės gal parodys aiškesni kažkiek vaizdą, bet Kvalifikacija ir lenktynės parodys tikruosius pajėgumus, jeigu nebus gedimų

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia