Kaip gauti naujienų pranešimus

Ačiū Jums, kad renkatės F1news.lt ir skaitote. Norime Jus supažindinti su šiame puslapyje esančia naujienų informavimo paslauga. Jeigu Jūs esate labai užimtas ir negalite dažnai tikrinti interneto sveitainių, tačiau Jums yra svarbūs ir įdomūs įvykiai, vykstantys Formulėje 1 – naujienų informavimo paslauga yra kaip tik Jums. Siūlome prenumeruoti iššokančius pranešimus Jūsų kompiuterio ekrane, telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Gausite pranešimą vos tik naujiena bus publikuota, o paspaudę ant pranešimo Jūs būsite nukreipti į naujienos puslapį.

Naujienų pranešimo pavyzdys

Jeigu Jums įdomu ir norėtumėte išbandyti šią paslaugą, turėtumėte atlikti šiuos žingsnius

Paslauga kol kas veikia tik su Google Chrome, Mozzila Firefox ir Safari naršyklėmis. Norėdami geriausios paslaugos kokybės rekomanduojame naudoti Google Chrome naršyklę, kurią galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą

Atsidarę F1news.lt, ieškokite puslapio apačioje, dešinėje pusėje, raudonos spalvos apvalaus varpelio piktogramos:

Spauskite ant šio varpelio, paspaudus turėtų pasirodyti štai toks pranešimas Jūsų naršyklės viršuje, prie svetainės adreso (priklausomai nuo naudojamos nrašyklės, pranešimo langelis gali šiek tiek skirtis). Pasirodžius šiam pranešimui, spauskite „Allow Receive Notifications”, arba „Sutinku gauti pranešimus”, arba „Prenumeruoti”:

  

Atlikus šiuos veiksmus turėtumėte pastebėti žinutes, patvirtinančias, kad prenumerata užsakyta:

 

Viskas. Jūsų prenumerata užsakyta, kai tik pasirodys naujiena, savo ekrane pranešimą gausite iš karto!

Jeigu norite atsisakyti prenumeratos, spauskite ant to pačio kampe esančio varpelio (labiau permatomas ir mažesnis). Paspaudus, pasirodys pranešimas su mygtuku „Neprenumeruoti”:

Viskas. Jūs sėkmingai atsisakėte prenumeratos.

Viliamės, kad šį paslauga Jums bus naudinga ir informuos Jus apie naujausius Formulės 1 įvykius.